(Poistunut julkaisusta)

Big data -sovelluskehittäjä / Data Engineer
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Kelan IT-tietoyksikössä työskentelee tiedon varastoinnin ja jalostuksen sekä tiedonvälityksen asiantuntijat. Palveluissamme kehitämme tiedon varastoinnin ja -välityksen ratkaisuja ja sovelluksia sekä muita tietosisältöjen jalostamiseen ja hyödyntämiseen liittyviä palveluja yhteistyössä Kelan muiden toimintojen kanssa. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin ketterien periaatteiden mukaisesti toimien.

 

Big data -sovelluskehittäjä / Data Engineer

 

Haemme kokenutta ja hyvällä asenteella varustettua sovelluskehittäjää Helsinkiin tai Jyväskylään toteuttamaan kanssamme kansallisesti merkittävään ja aitoon big dataan perustuvia IT-palveluja Tiedon varastointi- ja jalostusryhmään.

 

Tehtävässä päävastuuna on tietoaltaan sisältötoteutuksien kehitys ja ylläpito. Menestymisen avaimet ovat Python-sovelluskehitystaidoissa, erityisesti kokemus tiedon käsittelemisen kirjastojen ja rakenteiden hyödyntämisessä. Tiedon varastoinnin käytänteiden ymmärrys on tehtävässä tärkeää.

 

Edellytämme sinulta:

  • erinomaisia Python-sovelluskehitystaitoja
  • tiedon varastoinnin käytänteiden ja tapojen hallintaa
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • motivoitunutta ja positiivista asennetta
  • kykyä tähdätä yhteisiin tavoitteisiin ja osallistua tiimityöhön
  • aitoa kiinnostusta kehittyä ja kehittää

 

Sinulle on luontaista ajatella, miten teknisiä ratkaisuja voitaisiin kehittää sekä koet aitoa kiinnostusta ottaa uusia ratkaisuja haltuun ja kehittyä asiantuntijana. Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen sekä sinulla on aktiivinen ja vastuuntuntoinen työote. Erityisesti arvostamme kokemusta big data -ratkaisujen kehityksestä.

 

Kehitämme IT-palveluja ketterissä tiimeissä, joissa saat tukea huippuluokan kollegoilta ja loistavan työporukan.

 

Kela on luotettava työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi sekä työpaikan, jossa on rento ilmapiiri ja jossa työn ja yksityiselämän yhdistäminen on joustavaa. Tarjoamme lisäksi erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja ravintoedun.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antavat sähköpostitse Jenni Kesonen ja Gunilla Lindström, etunimi.sukunimi@kela.fi.

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 7.10.2020. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje palkkatoivomuksineen. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.