(Poistunut julkaisusta)

Bidragshandläggare
Kirkkohallitus, Toiminnallinen osasto, Diakonia ja sielunhoito

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Kyrkostyrelsen sköter den gemensamma förvaltningen, ekonomin och verksamheten för Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland. Kyrkans hus finns i Helsingfors centrum.

Vi söker en

BIDRAGSHANDLÄGGARE

till verksamhetsavdelningens enhet Kyrkans diakoni och själavård.

Bidragshandläggaren deltar i verksamheten inom Kyrkans diakonifond (KDF), utvecklingen av verksamheten, produktionen av information och kommunikationen om verksamheten.

Vi förutsätter lämplig högskoleexamen och ett gediget kunnande inom ekonomisk hjälp i den kyrkliga diakonin, social trygghet och skuldrådgivning. Vi värdesätter samarbets- och interaktionsfärdigheter samt utbildningskompetens. Arbetet förutsätter goda skriftliga och muntliga kommunikationsfärdigheter och erfarenhet av att producera och förmedla information (webbkommunikation, mediekontakter). Vi förutsätter noggrannhet och pålitlighet samt goda IT-färdigheter särskilt i användning av Office-programmen. Handläggningen av bidragsansökningar förutsätter en förmåga att hantera stress och rutiner och arbeta långsiktigt.

För tjänsten krävs utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i finska och nöjaktiga muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Övriga språkkunskaper räknas som merit.

Anställningen inleds den 1 januari 2019 eller enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt kravgrupp 601 i kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal (2 670,19 euro). Utöver detta betalas en årsbunden individuell lönedel (max 15 %) som baserar sig på arbetserfarenhet. Den som väljs bör vara konfirmerad medlem av Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland. Innan befattningen tillträds ska ett godtagbart läkarintyg visas. En prövotid på sex månader tillämpas. Frågor besvaras av sekreteraren för Kyrkans diakonifond Sari Nieminen sari.nieminen@evl.fi, 050 378 0224, och chefen för enheten Kyrkans diakoni och själavård Kalle Kuusimäki, kalle.kuusimaki@evl.fi, tfn 050 501 2901.

Ansökan inklusive bilagor riktas till Kyrkostyrelsen och lämnas via den elektroniska rekryteringstjänsten på adressen Sakasti.fi/tyopaikat senast tisdagen den 20 november 2018 kl. 15. Ansökningshandlingar returneras inte. Intervjuer ordnas i Kyrkans hus i Helsingfors tisdagen den 27 november 2018 mellan kl. 10 och 15.