(Poistunut julkaisusta)

Bid Manager
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Haemme BID MANAGERIA vakituiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Helsingin Pitäjänmäkeen vahvistamaan myyntiorganisaatiotamme.


Kiinnostaako sinua avainrooli ISS Palveluiden ratkaisumyynnin tarjousprojekteissa? 


Bid Managerin tehtävässä vastuullasi on rakentaa, tiiviissä yhteistyössä myynnin ja ISS Palveluiden muiden asiantuntijoiden kanssa, kilpailukykyinen ja asiakkaalle paras palveluratkaisu. Tarjoat monipuolista ja laadukasta tukea myyntiorganisaatiolle, johtaen nimettyjä tarjousprojekteja. Vastaat tarjousprojektien laadukkaasta ja oikea-aikaisesta läpiviennistä. 
Vastaat nimettyihin myyntiprojekteihin liittyvistä materiaaleista siten, että ne ovat sekä sisällöllisesti että visuaalisesti laadukkaita ja kilpailukykyisiä. Huolehdit myös myynnin käytössä olevien myynti- ja tarjousmateriaalien jatkuvasta kehittämisestä, ylläpidosta ja päivityksestä, sekä tarpeen vaatiessa myös niihin liittyvästä koulutuksesta. Lisäksi pääset osallistumaan ja tuomaan oman asiantuntemuksesi erilaisiin muihin myyntiä kehittäviin projekteihin. 


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa tai useamman vuoden työkokemusta vastaavista asiantuntijatehtävistä. Olet kerryttänyt kokemusta projektien johtamisesta ja toimintatapojen kehittämisestä.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, nautit hektisestä toimintaympäristöstä ja haluat olla mukana luomassa asiakkaillemme parhaita palveluratkaisuja. Pidät lankoja tiukasti käsissäsi ja ohjaat toimintaa omalta osaltasi tuottavaksi ja tehokkaaksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hyvät MS Office–taidot, erityisesti PowerPoint–taidot, ovat edellytys tehtävässä.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myynnin asiantuntijaksi myynnin tukitoimintojen saralla. Meillä olet parhaista paras!


Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa arkisin toimistoaikojen puitteissa Commercial Excellence -tiimin vetäjä Ilmari Ollila, puh. 050 463 6180. 


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 30.9.2020. Liitä mielellään hakemukseesi mukaan myös CV.