(Poistunut julkaisusta)

Bid Manager
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haemme Bid Manageria  

suurasiakasmyyntiin

Myymme tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea, tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman myös laadukkaan palvelun. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia. Meillä on mitä tarjota ja olemme tottuneet voittamaan. Tarvitsemme kasvavaan ja kehittyvään liiketoimintaamme lisää resursseja.

Tehtävänäsi on osallistua tarjousprosessiin, mm. hallinnoimalla projekteja annetussa aikataulussa ja toimimalla teknisenä yhteyshenkilönä tarjouksen pyytäjään.

Sinulla on kokemusta julkisista tarjouslaskennan tehtävistä. Olet tarkka, huolellinen ja sujuva excelin käyttäjä, tuotat kaupallista tekstiä ja ajattelet analyyttisesti. Tarvitset projektinhallinta- ja priorisointikykyä sekä hyvää englanninkielen taitoa. Sinulla on taito toimia tiimissä, olet joustava ja pysyt aikatauluissa. Ruotsinkielen taito on etu.  

Pääset mukaan kansainväliseen, innovatiiviseen työympäristöön, olemme hyvässä nousukiidossa. Kehitämme jatkuvasti työvälineitä ja –prosesseja emoyhtiömme tukemana. Tehtävä alkaa kunnon perehdytyksellä. Henkilöstöeduista kerromme mielellämme hakuprosessin aikana. Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Vantaalla.

Kiinnostuitko? Soita tai lähetä viestiä Larille, hän kertoo mielellään lisää tehtävästä; suurasiakasmyynnistä vastaava myyntijohtaja Lari Hevonoja 010 5001 294, parhaiten pe 8.6. klo 9:30 – 11, ti 12.6. klo 13 – 16 ja pe 15.6. klo 10 – 11:30 tai lari.hevonoja(at)lyreco.com.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 20.6.2018.