Bid Manager, Siemens Energy Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022
Hei sähkövoimatekniikan osaaja, etsimme sinua! Siemens Energy tukee asiakkaitaan heidän siirtymässään kohti hiilipäästöjen vähentämistä ja kestävämpää energiamaailmaa. Kuinka voimme vastata kasvavaan energiantarpeeseen ja suojella ilmastoa? Olemme sitoutuneet tarjoamaan vastauksia. Ajamme siirtymistä kestävämpiin, luotettavampiin ja edullisempiin energiajärjestelmiin. Innovatiivisten tekniikoidemme avulla, keskittymällä selkeästi asiakkaiden tarpeisiin ja yli 91 000 omistautuneen työntekijän avulla, energisoimme yhteiskuntaa. Se on tavoitteemme. Se on tarkoituksemme. Tehdään erilainen huominen tänään!
KUVAUS
Etsimme Siemens Energy Oy:lle Transmission liiketoimintaan Bid Manageria myyntihankkeiden hallinnoinnin ja tarjouslaskentaprosessien pariin. Onko taustasi sähkövoimatekniikan parista ja olet vailla uusia haasteita? Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
TYÖNKUVA
Toteutamme asiakkaillemme sähköasemia kokonaistoimituksina. Bid Managerina vastaat näihin hankkeisiin liittyen tarjousten valmisteluun liittyvistä prosesseista. Toimit tiiviissä yhteydessä myynnin, projektipäälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä kartoitat tarjouksen kannalta tärkeitä alihankkijoita. Valmistelet, kasaat ja koostat saamasi materiaalin pohjalta asiakkaalle valmiin tarjouksen. Emme oleta sinun olevan valmis tekijä, vaan saat työhösi kokeneen tiimin tuen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivomme koulutustaustasi olevan sähkövoimatekniikan parista. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa tai jo kokemusta kerryttänyt sähköalan ammattilainen, joka etsii seuraavaa askelta urallaan. Työssä menestymisen kannalta olisi tärkeää, että sinulla olisi jotakin aikaisempaa sähköalan työkokemusta, erityisesti kokemus sähköasemien parissa työskentelystä nähdään etuna. Kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Työskentelytavoiltasi olet ratkaisukeskeinen, järjestelmällinen ja itsenäinen. Teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Muuta tietoa


* Aloitus: vuoden 2022 alussa
* Kesto: vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemens Energyn puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545588
  • Tehtäväalue: Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo