(Poistunut julkaisusta)

Bid Engineer Trainee
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

 

Hae mukaan Schneider Electricin Energy Generation trainee-ohjelmaan!

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Bid Engineer Trainee

Haluamme vahvistaa tiimejämme motivoituneilla tulevaisuuden ammattilaisilla, jotka edistävät innovaatioita ja digitalisaatiota, ja tarjoavat korkealaatuista teknistä tukea asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Trainee ohjelman kautta saat vahvan perehdytyksen liiketoimintoimintaamme ja tehtävääsi.  Bid Engineer -tehtävässä vastaat haastavista projektiluonteisista pien- ja keskijännitejärjestelmien tarjouslaskennasta yhteistyössä projektiorganisaatiomme, kansainvälisten Competence-centerien ja tehtaiden asiantuntijoiden kanssa. Toimenkuvassa osallistut EcoStruxure-kokonaisuuksien tarjoaman muodostamiseen oman vastuualueen kautta. Osana perehtymistä tehtäviisi osallistut koulutusjaksoille tehtailla Euroopassa. Tässä tehtävässä kehityt tulkitsemaan ja muokkaamaan sähköteknisiä suunnitelmia pääpainoalueena teollisuuden ratkaisut. Näiden avulla luot asiakkaiden tarpeita parhaiten vastaavia tarjouksia yhteistyössä myynnin ja tuotannon kanssa. Tarjousten suhteen keskitymme määrän sijasta tarjousten laatuun. Jos sinulla on sähkötekniikan perusteet hyvin hallussa, olet motivoitunut oppimaan uutta ja tekemään työsi huolella, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjouslaskennasta kertyvän kokemuksen myötä ymmärrät syvällisesti erilaiset ratkaisumme ja sitä kautta voit hakeutua uusiin haasteisiin esimerkiksi teknisenä asiantuntijana, myynnin tehtävissä tai projektitoiminnan parissa.

Mitä toivomme sinulta

 • Insinööritutkinto (AMK/DI sähkö ja -automaatiotekniikka)
 • Asiakaskeskeisyys on vahvuutesi, olet luonteeltasi yrittäjähenkinen ja avoin.
 • Nautit monimuotoisessa tiimissä työskentelystä ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.
 • Olet kiinnostunut energianhallinnasta ja -tehokkuudesta.
 • Haluat jatkuvasti kehittää itseäsi.
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia.

Tarjoamme sinulle

 • Mahtavat kollegat, modernit työskentelytilat ja joustavat työskentelyajat.
 • Näköalapaikan kestävää kehitystä ajaviin energiasektorin hankkeisiin Suomessa, ja mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa energiankulutustaan vähentämällä.
 • Mahdollisuuksia kehittyä ja edetä yrityksessä omien kiinnostustesi ja kunnianhimosi mukaisesti. Sinnikkyys ja päättäväisyys auttavat sinua luomaan oman näköisesi urapolun.
 • Mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi ja kansainvälistä ammatillista verkostoasi, avaten kansainvälisiä uramahdollisuuksia.
 • Mahdollisuuden jatkuvaan itsesi kehittämiseen. Kannustamme työntekijöitämme löytämään täyden potentiaalinsa tarjoamalla yhdenvertaisia mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen.
 • Kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Ohjelma alkaa: 2.9.2019

Lisätietoa työsuhteesta: Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Trainee-ohjelma kestää 12 kuukautta, sisältäen viiden viikon kierron Schneider Electricin toimipisteillä Pohjois-Euroopassa.

Kiinnostuitko? Hae joukkoomme!  Tartu tilaisuuteen kehittää itseäsi huippuosaajien joukossa! Lähetä hakemuksesi (CV & motivaatiokirje) nettisivujen kautta viimeistään 10.6.2019. Lisätietoja antaa Talent Acquisition Specialist Terhi Meskanen-Falik, 040 538 6493.