(Poistunut julkaisusta)

BI-tietokanta- ja raportointiasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Haluatko olla mukana kärkijoukossa tuottamassa korkealaatuisia tiedontuotannon ja tiedon hyödyntämisen palveluja suomalaiselle yhteiskunnalle? Etsimme joukkoomme kokenutta full stack -osaajaa kehittämään julkisen hallinnon tiedolla johtamisen palveluita.

Kehitämme CSC:llä tiedon keruun, tietovarastoinnin sekä tiedon analysoinnin välineitä ja palveluita opetus- ja kulttuuriministeriön toimialalla aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen ja tutkimukseen asti. Haemme nyt asiantuntijaa kokonaisuuteen, joka keskittyy koulutuksen toiminnanohjausjärjestelmän kehitykseen operatiivisia tietolähteitä hyödyntäen.

Odotamme sinulta osaamista erityisesti ETL-prosessien suunnittelusta ja kehityksestä samoin kuin kokemusta raportointiratkaisujen määrittelystä ja toteutuksesta yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Etua on BI-menetelmien, -välineiden ja -teknologioiden osaamisesta, erityisesti:

•    Microsoft SSIS
•    MS SQL Server
•    SQL
•    MS SSAS Tabular


Arvostamme koulutuksen toimialan tuntemusta. Tehtävässä on hyötyä etenkin ammatillisen koulutuksen ja sen rahoitusjärjestelmän osaamisesta. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja sekä positiivista ja aikaansaavaa työotetta. Tehtävä edellyttää erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielten osaamisesta on etua.

Mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Toimitilamme Espoon Keilaniemessä ovat modernit ja meillä on myös kattavat etätyömahdollisuudet.

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi. Lopullinen toimenkuva määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Lähetä hakemuksesi 7.8.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.