(Poistunut julkaisusta)

BI-Specialist Bang & Bonsomer Group Ab:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Etsimme Bang & Bonsomerille BI-Specialistia monipuoliseen tehtävään vastaamaan liiketoiminnan raportoinnin tukemisesta ja analysoinnista, Power BI:n kouluttamisesta sekä osaksi erilaisia kehitysprojekteja. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti sekä päästä kehittämään kasvavan kansainvälisen organisaation liiketoimintaa ja sen raportointia. BI-Specialistilta toivomme kokemusta BI-järjestelmien käytöstä sekä ymmärrystä raporttien tuottamisesta. Bang & Bonsomerilla on avoin ja hyvähenkinen porukka, minkä johdosta toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta sekä halukkuutta oppia ja kehittyä. Tuotat työlläsi lisäarvoa liiketoiminnalle, joten sinulla on bisnes-ymmärrystä ja osaat soveltaa sitä raportoinnin tehostamiseksi. Mikäli huomasit ilmoituksesta itsesi ja haluat osaksi kasvavaa kansainvälisen viennin organisaatiota, hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
BI-Specialistina vastaat Power BI:n raportoinnista ja sen analysoimisesta. Tukenasi on IT-tiimi ja olet työssäsi yhteydessä liiketoiminnan kanssa parantaaksesi Power BI:n raportointia. Koordinoit osaltasi tikettejä, koulutat Power BI:n käyttäjiä sekä olet mukana erilaisissa projekteissa.

Tarjoamme


* Paikan osana kasvavaa kansainvälistä organisaatiota
* Avoimen työskentelykulttuurin ja mukavat kollegat
* Tuen työssäsi menestymiseen!

TYÖNKUVA

* Power BI:n raportointi ja raporttien kehittäminen
* Power BI:n käyttäjien kouluttaminen
* Yhteistyö liiketoiminnan kanssa
* Osallistuminen projekteihin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Kokemusta BI-järjestelmistä
* Bisnes-mindset ja ymmärrystä liiketoiminnan raportoinnista
* Kyky työskennellä itsenäisesti
* Hyvät yhteistyötaidot
* Kehitys- ja oppimisorientoitunut asenne


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
* Sijainti: Lauttasaari, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Bang & Bonsomerin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Bang & Bonsomer