BI SERVICE SPECIALIST, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomessa. Tamro on yhdistäjä, joka nivoo eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkejakelijoista. Tamro on savuton työpaikka.

 

Etsimme BI&Digital Services -tiimimme Tamrotaloon Vantaalle 

BI SERVICE SPECIALISTIA 

vastaamaan asiakkaille ja päämiehille tarjottavien tietopalvelujen päivittäisestä tuottamisesta ja tukemisesta yhdessä osaavan tiimin kanssa. Toimit tietopalvelujen asiantuntijana asiakasrajapinnassa aktiivisesti vastaten asiakkaan palvelukokemuksesta. Hoidat asiakkaiden päivittäiset palvelupyynnöt ja koordinoit tietopalveluiden kehitystoiveita ja toteutuksia. Vastuullasi on palveluiden käyttöönottoja ja asiakaskoulutuksia. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja tuntemusta: 

- aktiivisesta asiakaspalvelu- ja palvelumyyntityöstä
- palvelusopimuksiin perustuvien palveluiden koordinoinnista ja tuottamisesta
- toiminnanohjaus (ERP)- ja asiakkuudenhallintajärjestelmistä (CRM; Dynamics CRM Online) 
- BI-järjestelmistä ja raportoinnista (erityisesti QlikView)
- logistiikan prosesseista  

Tehtävä edellyttää lisäksi soveltuvaa teknistä, kaupallista tai farmaseuttista tutkintoa sekä erinomaisia viestintätaitoja suomen ja englannin kielillä. 

Me tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän yrityksessä, jolla on tärkeä rooli suomalaisessa hyvinvoinnin edistämisessä. Pääset toteuttamaan Tamron tietopalveluja monipuolisessa työympäristössä, jossa työtäsi tukevat osaavat ammattilaiset. 

Rekrytoinnissa meitä auttaa Experis. Jos tehtävä tuntui omalta, hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään perjantaina 2.3.2018. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen seniorikonsultti Johanna Tamminen p. 040 541 3155 tiistaina 20.2. klo 9-10 ja tiistaina 27.2. klo 9-10. Halutessasi voit jättää myös soittopyynnön sähköpostitse johanna.tamminen@fi.experis.com.  

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1105012
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa