(Poistunut julkaisusta)

BI SERVICE MANAGER , Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomessa. Tamro on yhdistäjä, joka nivoo eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkejakelijoista. Tamro on savuton työpaikka.

 

Etsimme BI&Digital Services -tiimimme vahvistukseksi 

BI SERVICE MANAGERIA 

vastaamaan Tamron asiakkaille tarjottavista monipuolisista tietopalveluista. 

Tehtäviisi kuuluu palvelutuotannon varmistaminen yhdessä Tamron IT- ja asiantuntijatiimin kanssa. Vastaat kokonaisuudessaan palveluprosesseista palveluiden ylläpito ja käyttötuki mukaan lukien. Palveluihin liittyvien mittaristojen määritteleminen ja seuraaminen ovat luonnollinen osa toimenkuvaasi. Toimit lisäksi myynnin tukena palveluiden asiantuntijana ja vastaat palvelulanseerauksien toteutumisista. Kaikkein tärkein tehtäväsi on asiakastyytyväisyyden takaaminen. 

Odotamme sinulta kokemusta: 

- BI-alueen palveluista ja toteutuksista sekä tiedon hallinnasta
- palvelutiimin ohjaamisesta ja palvelukehityksestä
- palvelutuotteistuksesta, -myynnistä ja –koulutuksesta 
- logistiikkaprosesseista 
- BI-työkaluista, osaaminen QlikView:stä on eduksesi

Tehtävä edellyttää lisäksi teknistä tai kaupallista ammattikorkea-  tai korkeakoulututkintoa ja erinomaisia viestintätaitoja sekä suomen että englannin kielellä. 

Me tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän yrityksessä, jolla on tärkeä rooli suomalaisessa hyvinvoinnin edistämisessä. Pääset kehittämään Tamron palveluja monipuolisessa työympäristössä, jossa työtäsi tukevat osaavat ammattilaiset. 

Työpisteesi sijaitsee Tamrotalossa Vantaalla. 

Rekrytoinnissa meitä auttaa Experis. Jos tehtävä tuntui omalta, hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään perjantaina 2.3.2018. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen seniorikonsultti Johanna Tamminen p. 040 541 3155 tiistaina 20.2. klo 9-10 ja tiistaina 27.2. klo 9-10. Halutessasi voit jättää myös soittopyynnön sähköpostitse johanna.tamminen@fi.experis.com.  

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.