(Poistunut julkaisusta)

BI-raportointi- ja data-analytiikka-asiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Haluatko olla mukana kärkijoukossa tuottamassa korkealaatuisia tiedonhallinnan ja analytiikan palveluja suomalaiselle yhteiskunnalle? Etsimme joukkoomme BI-osaajaa kehittämään julkisen hallinnon tiedolla johtamisen palveluita.

Kehitämme CSC:llä tiedon keruun, tietovarastoinnin, tiedon analysoinnin sekä visualisoinnin välineitä ja palveluita opetus- ja kulttuuriministeriön toimialalla aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen ja tutkimukseen asti. Haemme asiantuntijaa tiimiin, jossa yhdistyvät tietovarastoinnin, integraatioiden, ohjelmoinnin, raportoinnin, analytiikan sekä toimialan asiantuntemus.

Arvostamme sinulta kaikkea datan käsittelyyn liittyvää osaamista ja kiinnostusta perinteisemmästä tietovarastoinnista ja BI-raportoinnista aina kehittyneempiin data-analytiikan menetelmiin (mm. tilastollinen mallintaminen, tiedonlouhinta, tiedon visualisointi ja koneoppiminen).

Etua on osaamisesta ainakin joillakin näistä osa-alueista:

    - Tietokannat (SQL Server) ja ETL
    - Tiedon dimensionaalinen mallinnus
    - Raportointi (esim. MS SSAS Tabular, DAX, Excel)
    - Visualisointi, erityisesti Power BI
    - Ohjelmointi (esim. R, Python)
    - Rajapinnat

Voit olla vastavalmistunut tai useamman vuoden työkokemuksen omaava kokenut asiantuntija. Tehtävä edellyttää soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielten osaamisesta on etua.

Mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Toimitilamme Espoon Keilaniemessä ovat modernit ja meillä on myös kattavat etätyömahdollisuudet.

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää osaamisestasi sekä itsestäsi. Lopullinen toimenkuva määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jutta Virolainen, puh. 050 339 8579, jutta.virolainen (at) csc.fi

Lähetä hakemuksesi 9.4.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry