BI LEAD, POWER BI
Nice-business Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on it-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme palkitsevan työskentelymallin kokeneille it-ammattilaisille. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi

Nico hakee Varman tietohallintotiimiin vakituisen työsuhteeseen Helsinkiin

BI LEAD, POWER BI

Datalla on keskeinen rooli Varman strategian toteuttamisessa ja kilpailukyvyn varmistamisessa.

BI Leadin tehtävänä on varmistaa, että Varman raportointi ja BI – ratkaisut palvelevat kasvavaa tarvetta ja ovat hyödynnettävissä laajasti sekä tehokkaasti Varman eri toiminnoissa tietosuoja ja -turva huomioiden. Edistät tiedolla johtamisen tapoja ja raportoinnin kehittämistä yhdessä datatiimin, liiketoimintojen ja ulkoisten toimittajien kanssa. Päivittäisessä työssä vastaat Varman PowerBI -ympäristön hallinnoinnista ja kehittämisestä sekä osallistut erilaisiin raportoinnin ja datan hyödyntämisen kehityshankkeisiin. Toimit datan hyödyntämisen lähettiläänä ja kehität vahvalla asiantuntemuksellasi raportoinnin ja BI:n käytäntöjä ja työtapoja; sparraat liiketoimintaa, autat heitä haasteiden ratkomisessa ja edistät raportointiin liittyvän osaamisen jakamista organisaatiossa.

Varmistat työlläsi, että liiketoimintojen raportointi- ja tietotarpeet toteutetaan moderneja menetelmiä ja teknologian tarjoamia mahdollisuuksia hyödyntäen. Tehtävä edellyttää siten aikaisempaa kokemusta raportoinnin ja analytiikan kehittämisestä sekä syvällistä ymmärrystä datan hyödyntämisen mahdollisuuksista liiketoiminnan johtamisessa. Sinulla on käytännön kokemusta seuraavista Microsoftin BI välineiden käytöstä: PowerBI, SQL server tietokannat ja tietovarastointi, SQL Server Analysis Services (SSAS) ja Tabular- mallit. Myös Azuren BI- ja integraatio – teknologioiden tuntemus on tehtävässä hyödyksi.

Arvostamme myös, jos

 • olet tottunut vastaamaan PowerBI-ympäristön ylläpidosta ja laadukkaan raportoinnin edellytyksistä
 • sinulla on kokemusta ketterien kehitysmenetelmien hyödyntämisestä työssäsiyritystason tietovarastojen mallinnus ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja
 • olet taitava SQL:n kanssa

Kollegoiden tuella pääset oppimaan lisää Varman toimintaympäristöstä ja kiinnostus perehtyä syvällisesti Varman raportointiympäristöön ja sen mahdollisuuksiin on tärkeä osa roolin haltuunottoa.

Tietohallinnon ammattilaiset tukenasi 

Varman tietohallinnossa työskentelee reilut 70 asiantuntijaa ja vastaamme Varman käyttäjien ja asiakkaiden palveluiden toteuttamisesta ja toiminnasta.  Keskeistä työssämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet, mahdollistaa tiedolla johtaminen sekä kehittää toimintavarmoja digitaalisia palveluita. Hyödynnämme kehittämisessä monipuolisesti eri teknologioita, automatisointia, robotiikkaa sekä koneälyä. Tiimityöskentely ketterillä menetelmillä on meille tuttua ja kehitämme prosesseja ja toimintatapaamme entistä ketterämpään suuntaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä datakeskeistä ja digitaalista Varmaa nykyaikaisessa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Työympäristömme Varmassa on innostava, kannustava ja kehittyvä. Työtä voit tehdä toimistollamme Salmisaaressa tai etänä, eli siellä missä syntyy parasta tulosta. Täältä voit lukea lisää Varmasta työnantajana ja katsoa videon Me varmalaiset - Työelämän supersankarit. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Hakeminen ja lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Nicon rekrytointikonsultit Ari Turjanmäki, ari.turjanmäki@fujitsu.com, 0405853104 ja Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen@fujitsu.com, 0505922164.

Käsittelemme ehdokkaita jatkuvasti, joten laitathan tietosi pikaisesti järjestelmäämme.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1471250
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Ari Turjanmäki (ari.turjanmaki (a) fujitsu.com)
 • Puhelin: 0405853104
 • Sijainti: Helsinki