(Poistunut julkaisusta)

BI-Kehittämispäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Tahdotko sinä, tietovarastoinnin ja projektin johtamisen ammattilainen, olla viemässä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntämistä uudelle tasolle? 

BI-Kehittämispäällikkönä olet tärkeässä roolissa uudessa Data ja analytiikka -tiimissä. Tiimin ensisijaisena tavoitteena on viedä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntäminen uudelle tasolle sekä kokonaisvastuu Data ja analytiikka -alueen kehittämisestä liiketoiminnan tarpeiden ja prioriteettien pohjalta.

Tahdomme sinun ottavan vastuun Säästöpankkiryhmän tietovaraston kehittämisestä liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti, kehittämään organisaation datan hyödyntämiskyvykkyyttä, johtamaan tietovarastointi-projekteja, sekä ohjaamaan kumppaneitamme.

Tahdomme, että sinulla on vankka kokemus tietovarastojen kehittämisestä, liiketoiminnan datatarpeiden määrittelemisestä, sekä taito johtaa tietovarastointiin ja datan hyödyntämiseen liittyviä projekteja. Huolehdit liiketoiminnan eri osa-alueilta tulevien kehitystarpeiden priorisoinnista ja ajantasaisuudesta yhdessä liiketoiminnan kanssa. Vuorovaikutustaitosi ovat mainiot, olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan osana uutta ja energistä tiimiä. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme. Vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Tahdotko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 25.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Jyri Mustonen +358 50 563 8919. Valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lue lisää Säästöpankista työpaikkana: saastopankki.fi/rekrytointi