(Poistunut julkaisusta)

BI Development Lead
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Nyt haussa on Helsinkiin kovan luokan

BI DEVELOPMENT LEAD

viemään toimintamme uudelle tasolle. Haluamme panostaa Swecolla tiedolla johtamiseen, yhdistää ja hyödyntää tietoa mahdollisimman tehokkaasti sekä tuoda sitä osaksi päätöksentekoprosessejamme. Tätä varten haemme tiimiimme innostunutta ja kokenutta BI-asiantuntijaa, joka luo yhdessä liiketoiminnan ja tukifunktioiden kanssa edellytyksiä tehokkaalle toiminnalle erilaisten ”dashboardien” sekä reaaliaikaisten, ns. ”zero latency”, sovellusten avulla. Tässä uudessa roolissa sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa ja nähdä oman työsi kädenjälki kehittämällä liiketoiminnan ja raportoinnin prosesseja sekä toimintamallejamme. Olet kokonaisvaltaisesti vastuussa paikallisten BI-järjestelmien ylläpidosta, tuesta sekä jatkokehityksestä. Tukenasi ja apunasi sinulla on konsernin IT-tiimi sekä tiedolla johtamiselle omistautunut ohjausryhmä liiketoiminnan puolelta. Olet osa Sweco-konsernin Global IT tiimiä; arjessasi tutuimmat sidosryhmät ja työtoverit ovat kuitenkin Suomessa.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan, miten olet aikaisemmissa työtehtävissä onnistunut valmistelemaan, koordinoimaan sekä priorisoimaan liiketoiminnan tarpeita sekä muuttamaan ne käytännön hyödyiksi. Arvostamme erityisesti kykyäsi hahmottaa BI-järjestelmät osana laajempaa kokonaisuutta sekä perustella ja toteuttaa muutokset. Sinulla on kokemusta erilaisista ERP-järjestelmistä ja datalähteiden integraatioista. Pystyt yhdistelemään eri lähteistä saatavia tietoja sekä ymmärtämään niiden vaikutusta liiketoimintaan.

Olet Microsoft Power BI-asiantuntija ja sinulla on käyttökokemusta myös muista BI-ratkaisuista (esim. Qlick). Oracle sekä SQL tietokannat ovat sinulle myös tuttuja. Aikaisempi kokemus pilviratkaisuista sekä O365:stä nähdään eduksi, kuten myös käytössämme olevan Macomony-järjestelmän tuntemus. Kommunikointisi on sujuvaa niin suomeksi kuin englanniksi, ruotsin kielitaito luetaan eduksi.

Meillä Swecossa on erityisen tärkeätä, että luontainen uteliaisuutesi ja ratkaisukeskeisyytesi ajaa sinua keräämään tietoa ja luomaan vaihtoehtoisia ratkaisuehdotuksia. Nautit työssäsi myös siitä, kun pääset käärimään hihat; tekemään valituista ratkaisuista sekä pitkän että lyhyen aikavälin toimintasuunnitelmat ja olemaan aktiivisesti mukana toteuttamassa näitä palveluita. Persoonana olet innokas ja aktiivinen ja sinulla on hyvät kommunikointitaidot. Työskentelet sinnikkäästi ja pitkäjänteisesti kohti tavoitteita ja pyrit luomaan kestäviä ratkaisuja.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 3.2.2019. Henkilö palkataan heti sopivan löydyttyä, joten olethan nopea!