BI Developer
Nordic Healthcare Group Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Voiko datan avulla tehdä maailmasta paremman? Jos sanoit mielessäsi kyllä, tässä on sinulle haaste! Etsimme aktiivisia ja kehittämishenkisiä tulevaisuuden tekijöitä Nordic Healthcare Groupin 13 hengen kasvavaan datatiimiin.

Nordic Healthcare Group on syntynyt halusta parantaa maailmaa ja ymmärtää syvällisesti sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa, rakenteita ja kannustimia sekä teknillisten tieteiden perinteen mukaisesti soveltaa ymmärrystä käytännön parannuksiin. Halumme ja kykymme tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä on vienyt meidät pienestä keskisuureksi yritykseksi ja kasvamme vauhdilla ja pyrimme kohti tavoitettamme olla Pohjoismaiden vaikuttavin sosiaali- ja terveysalan asiantuntijatalo.

Nyt etsimme sinua data-analytiikan taitaja, jonka erityinen kiinnostuksen alue on datan visualisointi. Tule mukaan matkalle kasvamaan kanssamme ammattilaisena!

Tehtäväkenttä:

Tiimimme tehtäviin kuuluvat tietomallinnus, dataputkien rakentaminen ja automatisointi sekä datan visualisointi. Autamme asiakkaitamme myös analyysitarpeiden hahmottamisessa ja raakadatan poiminnassa. Tuotamme asiakkaillemme sekä jatkuvaa tiheästi päivittyvää data-analyysiä että autamme heitä kertaluonteisissa dataosaamista vaativissa projekteissa. Suuri osa datatekemisestä tapahtuu omassa tietovarastossamme, mutta joissain projekteissa työskentelemme myös asiakkaan ympäristössä.

BI Developer/ Architect -roolissa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia raportoinnin ja analysoinnin kokonaisuuksia asiakkaillemme ja myös NHG:lle sisäisesti. Merkittävä osa työstäsi tapahtuu muiden osaajien kanssa yhteistyössä. Viemme jatkuvasti datatekemistämme eteenpäin, minkä vuoksi arvostamme erityisesti rohkeutta ja näkemystä sekä halua kokeilla uusia menetelmiä NHG:n analytiikkaratkaisujen kehittämiseksi.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta:

• Työkokemusta vähintään 2 vuotta vastaavista tehtävistä

• Osaamista vähintään kahdesta asiakasprojektista, josta kumpikin on kestänyt vähintään 6 kk ja on toteutettu Power BI –sovelluksella

• Olet osallistunut Power BI:llä toteutettujen toimeksiantojen testaukseen vähintään yhdessä asia-kasprojektissa

• Kokemusta tietokantatyöskentelystä ja SQL-kokemusta

• Aito kiinnostus päästä kehittämään parempaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa Suomessa ja Pohjoismaissa.

Plussaa:

• Tilastollisten analyysityökalujen hallinta (esim. R) ja ohjelmointitaidot (esim. Python)

• Kokemus terveydenhuollon järjestelmistä ja/tai kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sosiaali- ja terveydenhuollon johdon analyysityökalujen kehittämistoiminnassa. Datatiimi toimii tukenasi uuden oppimisessa, minkä lisäksi tuemme yrityksenä osaamisesi kehittämistä muun muassa Datacampin ja sote-alaa käsittelevien sisäisten koulutusten avulla.

Tulet työskentelemään osana nuorekasta ja joustavaa datatiimiä, joka on NHG:n tukipilari ja jossa yhteishenki kantaa työn ulkopuolellekin. Dataosaamisen lisäksi tiimissämme on kokemusta muun muassa urheiluskaboista, pienpanimo-oluista, purjelentämisestä ja neulomisesta. Mitä sinä toisit mukanasi?

Olemme hyvin kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää. Toimi siis nopeasti tai viimeistään 31.1.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Arja Martikainen, Barona IT ti-to klo 13-15 p. 040 7621564 tai arja.martikainen(at)barona.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Arja Martikainen, Barona IT ti-to klo 13-15 p. 040 7621564 tai arja.martikainen(at)barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot