(Poistunut julkaisusta)

BI-developer, Eltel Networks oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Etsimme asiakkaallemme Eltel Networksille datakeskeistä liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta BI-kehittäjää. Tarjoamme sinulle koulutustasi vastaavat työtehtävät ja mukavan työporukan, jossa kasvaa alan ammattilaiseksi. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset hyppäämään osaksi Eltelin kansainvälistä Business Intelligence & Reporting -tiimiä. Tiimissä pääset datan käsittelyn maailmaan ja kehittämään tietovarastoa ja analytiikkaa Eltelin liiketoimintaa tukemaan. Tiimisi on kansainvälinen ja tulet työskentelemän sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme


* Osaavan ja mukavan tiimin, jossa työskennellä
* Mahdollisuuden kehittää itseään datankäsittelyn ja analytiikan ammattilaiseksi
* Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Leppävaarassa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Liitetoiminnan raaka-datan kerääminen eri tietolähteistä, datan tallentaminen, yhdistely, mallintaminen ja muokkaaminen tietovarastoon
* Erilaisten liiketoiminnan mittaristojen (KPI dashboard) tai raporttien, ennusteiden, simulaatioiden tuottaminen ymmärrettävässä ja usein visuaalisessa muodossa tietovarastoon tallennetun tiedon perusteella

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (kaupallinen, tekninen, tietojohtaminen)
* Perusymmärrys liiketoiminnasta ja liiketoiminnan tietotarpeista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta
* Aikaisempaa kokemusta tietokantojen parissa työskentelystä tai datan mallintamisesta, muokkaamisesta ja visualisoinnista
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme BI-developer on:


* Kiinnostunut datan hyödyntämisestä liiketoiminnan päätöksenteon tueksi
* Huolellinen ja ratkaisukeskeinen työskentelijä
* Yhteistyökykyinen ja rento työkaveri


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo, Leppävaara
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networksin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Hakuaika on 3.3.2020 saakka.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.