(Poistunut julkaisusta)

BI & Data Specialist
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Datalla ja IT-palveluilla on erittäin tärkeä rooli Intrumin liiketoiminnassa. Digitalisaatio on keskeinen osa strategiaamme, joten investoimme merkittävästi IT-palveluihimme ja analytiikkaan. Pyrimme jatkuvasti kehittämään organisaatiotamme ja palveluitamme tiedon ja analytiikan hyödyntämisen saralla.

Olemme juuri aloittaneet datan hallinnan, raportoinnin ja analytiikan prosessien uudistamisen ja perustaneet uuden BI,AI & Data-tiimin IT-osastollemme. Tiimin tavoitteena on rakentaa ja kehittää BI- ja AI-palveluita yhdessä liiketoiminnan kanssa, jotta Intrumin ainutlaatuisesta ja kattavasta tiedosta saadaan jalostettua merkittävää lisäarvoa niin asiakkaille kuin organisaation sisälle.

Tarvitsemme nyt tiimiimme vahvistusta ja haemme sinua, innokas ja kehittymishaluinen

BI & Data Specialist

Jos tunnistat itsesi seuraavista, saatat olla etsimämme henkilö:

  • Olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut oppimaan uutta
  • Osaat muuntaa liiketoiminnan tarpeet teknisen toteutuksen kuvaukseksi
  • Et vierasta ongelmien ratkomista, etkä myöskään dokumentointia
  • Osaat koordinoida ketterää kehitystä
  • Sinulla on kokemusta BI-työkaluista (esim. Qlik tai SAP Business Objects), SQL-tietokannoista sekä jostain soveltuvasta ohjelmointikielestä, kuten Pythonista
  • Haluat pyöritellä dataa sekä kehittää BI-ratkaisuja myös omin käsin
  • Sinulla on hyvät yhteistyö-, dokumentaatio- ja kommunikaatiotaidot, suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autamme toisiamme ja kehitämme liiketoiminnan lisäksi itseämme. Tulet työskentelemään mukavien kollegoiden kanssa ja tekemään yhteistyötä myös kansainvälisesti. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Modernit ja viihtyisät tilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin Herttoniemessä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.11.2019 klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta tai osoitteessa www.intrum.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa BI/AI Manager Mikko Muurinen, sähköpostilla mikko.muurinen@intrum.com tai puhelimitse ti 29.10. klo 14-16 ja pe 1.11. klo 9-11 numerossa 0400 920 598.