(Poistunut julkaisusta)

BI Controller
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme nyt innostunutta ja oma-aloitteista BI Controlleria Finnlines-konsernin talousosastolle Management Accounting & Reporting -tiimiin. Tulet olemaan keskeisessä roolissa BI tiimissämme ja vastuualueesi tulee keskittymään datan käyttöön ja sen hyödyntämiseen BI-työkaluja kehittäen. Olet tiiviisti mukana suunnittelemassa ja jalkauttamassa tiedolla johtamisen kulttuuria organisaatiomme eri osa-alueiden käyttööön. Tehtävä on vakituinen ja toimipisteesi tulee olemaan pääkonttorillamme Vuosaaren satamassa, Helsingissä.

Toimenkuvaasi kuuluu monipuolisesti erilaisia raportointiin, järjestelmiin ja dataan liittyviä tehtäviä. Kehität prosessejamme liittyen raportointiin sekä datan analysointiin. Hyödynnät IT- osastomme ylläpitämää tietovarastoa, ja validoit tuottamiesi raporttien sekä dashboardien avulla datan oikeellisuutta.

Olet nostamassa yhtiömme liiketoimintatiedon hallintaa ja raportointia uudelle tasolle. Tunnet BI -työvälineitä ja toimit niiden pääkäyttäjänä.

BI Controllerin vastuualueisiin meillä kuuluu:

 • Liiketoimintatiedon kehittäminen, hyödyntäminen ja ylläpito
 • BI järjestelmien kehittämisprojektien läpivienti
 • Dashboardien tuottaminen ja analysointi liiketoiminnan päätöksenteon tueksi
 • Tableau järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen


Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa ja Suomen suurimmassa varustamossa. Olet avainpelaaja yhdessä yhtiömme keskeisessä strategisessa hankkeessa. Meillä saat aidon mahdollisuuden olla mukana luomassa konkreettisesti jotain uutta. Pääset kehittämään raportointiamme ja jättämään kädenjälkesi raportointimme toteutukseen. Tulet osaksi nuorekasta ja asiantuntevaa tiimiä. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi ja syventyä kansainvälisen konsernin liiketoimintaan. Finnlinesin toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.
 

Odotamme sinulta:

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet aidosti kiinnostunut liiketoiminnan syy-seuraus suhteiden ymmärtämisestä ja uskot tiedolla johtamisen kulttuuriin.

Sinulla on aiempaa kokemusta controller-tehtävistä ja BI-raportoinnin kehittämisestä, mutta ennen kaikkea olet kehityshaluinen, ennakkoluuloton ja ratkaisukeskeinen tekijä. Olet innostunut numeroista sekä liiketoiminnan analysoinnista sekä omaksut uusia asioita nopeasti. Sinulla on hyvä ymmärrys ja osaaminen BI-työkaluista sekä BI-raportoinnin eri tietolähteistä. Osaat kehittää ja visualisoida olemassa olevaa dataa yhtiömme eri sidosryhmien hyödynnettäväksi.

Odotamme sinulta löytyvän seuraavia vahvuuksia ja ominaisuuksia:

 • Soveltua koulutustausta (esimerkiksi tradenomi tai KTM)
 • Hyvä ymmärrys ja osaaminen BI-työkaluista (esim. Tableau) sekä BI-raportoinnin eri tietolähteistä
 • Taloushallinnon tietojärjestelmien perustuntemus
 • Kyky analyyttiseen ajatteluun ja johtopäätösten tekemiseen
 • Innostus numeroihin ja liiketoiminnan analysointiin
 • Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja viedä asioita eteenpäin
 • Tehokas itsensä johtaminen itsenäisessä työskentelyssä
   

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi aitoa halua omaksua liiketoimintamme periaatteet. Arvostamme myös analyyttista työotetta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä viestiä vaikuttavasti erilaisissa tilanteissa. Konsernimme raportointikieli on englanti, joten odotamme sinulta myös erinomaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.
 

Innostuitko?

Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Business Controller Sanna Simpanen-Mäenpää, puh. 050 565 4431, maanantaina 27.1. klo 13-14 ja tiistaina 28.1. klo 13-14. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 9.2.2020 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme
LinkedIn
Twitter