(Poistunut julkaisusta)

BI Consultant
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Oletko kokenut datan hallinnan osaaja ja kiinnostunut pilvipalveluiden tuomista mahdollisuuksista? Sytytkö innovatiivisten tiedolla johtamisen ratkaisujen kehittämisestä? Business Intelligence -liiketoimintamme kasvaessa, haemme huipputiimiimme uutta jäsentä.

Tehtävä

BI-konsulttina suunnittelet liiketoimintatiedon hallintaan liittyviä ratkaisuja hankkeiden myyntivaiheessa ja toteutat hankkeita. Pienessä, mutta sitäkin osaavammassa tiimissämme osallistut toiminnan kehittämiseen ja uusien palvelujen suunnitteluun. Tiimin ohella saat työhösi tukea ja apua pohjoismaisilta kollegoiltamme. Asiakkaamme ovat pitkälti valmistavasta teollisuudesta ja tiimimme tekee töitä yhdessä sen eteen, että IOT on osa heidän datahallintansa tulevaisuutta.

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat:

  • Tietovarastointihankkeiden toteutus yhdessä muun tiimin kanssa​
  • Data-arkkitehtuurin määrittely, toteutus ja kehitys asiakasprojekteissa
  • Raportointi- ja analytiikkaratkaisuiden toteutus
  • Myynnin tuki asiantuntijaroolissa
  • Tiimin toiminnan kehittäminen, visiointi ja tiedon jakaminen ​

Tehtävän sijainti voi olla joko Tampereen, Vantaan tai Jyväskylän toimipisteessämme.

Sinä

​Sinulta toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, positiivista ongelmanratkaisuasennetta sekä aitoa halua tuottaa asiakkaalle hänen tarpeitaan vastaavia ratkaisuja. Konsulttina sinun tulee pystyä esittämään datanhallinnan koukerot asiakkaillemme ymmärrettävästi ja perustellen. Koska alamme kehittyy nopeasti, arvostamme jatkuvaa halua kehittyä asiantuntijana ja suunnitelmallista näkemystä oman osaamisen kehittämiseen.

Lisäksi toivomme sinulta:

  • Kokemusta Microsoft SQL -työkaluista ja ETL-prosessin toteutuksista
  • Kokemusta Power BI:n hyödyntämisestä asiakasprojekteissa​
  • Näkemystä Azuren mahdollisuuksista nykyaikaisten datanhallinnan ratkaisujen toteuttamisessa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa​

Me

EVRYllä on mutkaton ilmapiiri ja työntekijöiden viihtyvyys on meille tärkeää. Meillä saat vastuun ja vapauden työskennellä itsenäisesti, mutta et jää ikinä yksin - sparrailu ja ajatusten jakaminen on osa työyhteisömme arkea. Tiimimme koostuu todellisista ammattilaisista, jotka taitavat myös huumorin työpäiviä piristävän jalon taidon. Työyhteisömme on rento, innovatiivinen ja avulias. Työskentelytapamme ovat moderneja ja joustavia, myös etäyhteysvälineitä hyödyntäen.

Pohjoismaiden suurimpana IT-yrityksenä meillä on tarjota asiakkaillemme vahva tarina ja perusta tarjoamillemme ratkaisuille, sekä kansainvälisen verkoston tuoma tuki ja oppimismahdollisuudet. Haluamme, että kehität jatkuvasti osaamistasi ja tarjoamme siihen täyden tukemme.

Näin haet tehtävään

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä hakemukset käsitellään sitä mukaan, kun saamme niitä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Tuleva esimiehesi, BI-tiimimme vetäjä Olli Alestalo vastaa tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Ollin tavoitat sähköpostitse olli.alestalo(@)evry.com, tai soittamalla: 040 823 5735.​