(Poistunut julkaisusta)

BI & analytiikka -kehittäjä
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme BI & analytiikka -kehittäjää Helsinkiin

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Viemme rakennusalaa eteenpäin kehittämällä ja ottamalla käyttöön erilaisia digitaalisia alustoja ja hyödyntämällä dataa liiketoiminnassa. Rakennamme esimerkiksi Hämeenlinnaan tulevaisuuden sairaalaa, jonka suunnittelussa hyödynnetään monipuolisesti informaatiota ja tietoteknologian mahdollisuuksia

Mitä pääset tekemään?

BI & analytiikka -kehittäjänä vastaat Skanska Suomen analytiikan, raportoinnin ja informaation hallinnan kehittämisestä. Määrittelet liiketoiminnan edustajien kanssa tarpeita ja toteutustapoja, tuet analyytikkoja raportoinnin ja analytiikan kehittämisessä sekä toimit liiketoiminnan analytiikkavastaavien ja teknisten tietovarastovastaavien välisenä koordinaattorina. Olet neuvonantajana analytiikkaympäristöjen ja tietomallien kehitystyössä ja laadunvarmistajana ulkoisten analytiikka-, raportointi- ja tietomallitoimittajien osalta. Kehität PowerBI:tä ja Oraclen työkalujemme avulla analytiikkavalmiuttamme sekä tietomallejamme, jotta ne täyttäisivät liiketoiminnan tarpeet paremmin. Kehitettäviä ratkaisuja ovat eri liiketoiminta-alueiden, kuten talouden, HR- ja myynnin, raportointi ja analytiikka. Lisäksi osallistut ydintiedon hallinnan määrittelyyn ja toteutukseen (Master Data Management).

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. tilastotieteen, talouden, tietojenkäsittelytieteen tai matemaattis-luonnontieteellinen korkeakoulututkinto)
  • asiakas- ja liiketoimintalähtöistä, tuloshakuista toimintatapaa
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana avointa ja ketterää tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 26.8.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat tietohallintopäällikkö Artturi Kantaselta, p. 040 550 5526, artturi.kantanen@skanska.fi.
 
Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!