BI Analyst
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Lejos on vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys. Meille tärkeää on saada suomalaisille juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata.

NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy, Dole... Lejoksen brändiportfolio on täynnä suomalaisten suosikkituotteita. Etsimme nyt joukkoomme BI-Analyytikkoa. Tutustu tehtävään ja hae jo tänään!
KUVAUS
BI-analyytikon pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat kategoria-, asiakas- ja kilpailijaseuranta, näitä koskeva analysointi ja raportointi liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Lisäksi tehtävänäsi on raportointityökalujen rakentaminen ja kehittäminen. Olet osa taloushallinnon tiimiä ja raportoit Group Controllerille. Työskentelet tiiviisti eri yksiköiden kuten, liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin kanssa.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä menestymisen kannalta koulutuksesi tulee olla tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen tutkinto. Etsimme henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ymmärrystä BI-työkalujen käytöstä liiketoiminnan tukena. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää Excel- ja PowerBI-osaamista. Odotamme, että sinulla on osaamista myös SQL-kielestä. Lisäksi tilastotieteen osaaminen nähdään eduksesi.

Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Päivittäistavarakaupan toimialan ja toimintamallien tuntemus katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Vähintään kolme vuotta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
* Kyky tuottaa monipuolisesti analyysejä, tehdä niistä johtopäätöksiä sekä tuottaa esitysmateriaalia liiketoiminnalle päätöksenteon tueksi.
* Halu työskennellä numeroiden parissa
* Tarkka ja aktiivinen työskentelyote
* Itsenäinen ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan
* Hyvät esiintymis- ja yhteistyötaidot


Tarjoamme


* Vakituinen työsuhde
* Hyvät edut
* Mukava työyhteisö, GPTW
* Viihtyisät toimitilat
* Hyvät koulutusmahdollisuudet


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: vakituinen
* Sijainti: Espoo, Keilaranta
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Lejoksesta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411224
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo