(Poistunut julkaisusta)

Betonityöntekijöitä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Haemme Mikkeliin ammattitaitoisia betonityöntekijöitä!

Työnkuvaan kuuluu erilaiset betonielementtien valmistusvaiheet esim .valu-, muotti- ja raudoitustyöt rakennustyömaalla. Työtä tehdään pienryhmissä, joten ryhmätyöskentelytaidot ovat avainasemassa.

Hyvä asenne, motivaatio sekä hyvä fyysinen kunto ovat asioita, joita työntekijältä odotetaan. Toivon mukaan sinulta löytyy myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Kerro meille osaamisestasi, jotta voimme keskustella mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä.

Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osavaan porukkaan nopeallakin aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Arjakka 0400 278 937. Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.