(Poistunut julkaisusta)

Betonityöntekijöitä päivätyöhön Nummelaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

 

Etsimme Nummelaan betonielementtityöntekijöitä pääosin arkisin klo 6-14:30 tehtävään työhön. Työt alkavat elokuussa ja töitä on alkuun noin vuoden loppuun asti.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ennen kaikkea positiivista asennetta työhön sekä halua ja intoa oppia uusia asioita. Pystyt myös työskentelemään ryhmissä ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus rakennusalalta sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

 

Betonielementtityöntekijänä tehtäviisi kuuluu muottityöt, raudoitus, betonointi sekä erilaiset jälkityöt, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työtä tehdään tehdasolosuhteissa yleensä työparin tai isomman ryhmän kanssa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa ammattilaisten kanssa mukavassa työyhteisössä. Saat myös kattavan perehdytyksen eri työvaiheisiin.

 

Hae tehtävää heti, sillä suoritamme haastatteluita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.