Betonityöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Hei! Meillä haussa asiakasyrityksellemme betonityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle sekä muualle Uudellemaalle. Työkohteet ovat vaihtelevia ja työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaista tehtävää betonilattioiden parissa - valuja, lattiapinnoitusta, hiontaa ynnä muuta. Kohteet ovat uudisrakennus- ja saneeraustyökohteita, muun muassa toimistotiloja ja parkkihalleja.

Mitä haluamme sinusta:

Etsimme henkilöitä, joilla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito innostus alaa kohtaan. Alan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista betonilattioista ja muista rakennusalan tehtävistä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työkohteiden sijainnit ovat vaihtelevia.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän välittävän HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos lukemasi täsmää sinuun, laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme suoraan hakuajan aikana ja työt alkavat sovitusti. 

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: betonityöntekijä, betonilattia, rakennustyöntekijä, aputyöntekijä, rakennustyö, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499419
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa