(Poistunut julkaisusta)

Betonityöntekijä Tuusulaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Etsimme Tuusulaan betonityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn arvioitu kesto on vuoden loppuun asti, mutta työtilanteen salliessa töitä saattaa olla pidemmäksikin aikaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hyvä fyysinen peruskunto, raudanluja positiivinen asenne ja suhtautuminen työhön sekä halu oppia uutta ovat tärkeimmät edellytykset työssä menestymiseen. Omaat myös hyvät ryhmätyöskentelytaidot, etkä pelkää liata käsiäsi töiden tiimellyksessä. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus rakennusalan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten asenne ratkaisee.

Betonielementtityöntekijänä tehtäviisi kuuluu muottityöt, raudoitus, betonointi sekä erilaiset jälkityöt, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työtä tehdään tehdasolosuhteissa yleensä kokeneemman työparin tai isomman ryhmän kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi työskentelemällä alan ammattilaisten kanssa mukavassa työyhteisössä monipuolisten työtehtävien parissa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.