(Poistunut julkaisusta)

Betonityöntekijä Ruskon Betoni Oy:lle
Ruskon Betoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018
Ruskon Betoni Oy
Ruskon Betoni Oy on valmisbetonin valmistamiseen ja siihen liittyviin palveluihin keskittynyt kotimainen perheyritys. Panostamme toiminnassamme ja tuotteissamme tinkimättömään laatuun ja joustavaan asiakaspalveluun. Toimitukset hoidamme tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Ruskon Betoni Oy konserniin kuuluvat emoyrityksen lisäksi tytäryhtiöt Napapiirin Betoni Oy sekä JA-KO Betoni Oy. Ruskon Betonin sisaryritys KiBe Oy palvelee rakentajia Torniossa, Kittilässä sekä Pellossa.

Ruskon Betoni Oy aloitti toimintansa Oulussa syksyllä 1983. Vuosien saatossa yritys on kasvanut tasaista vauhtia ja toiminta-alueeksi on rakentunut koko Pohjois-Suomi Pietarsaari – Vuokatti akselilta pohjoiseen sekä pääkaupunkiseutu ja Kymeen alue. Yrityksen perustamisen jälkeen ensimmäinen uusi aluevaltaus pohjoisessa tapahtui vuonna 1989, kun toiminta laajeni Oulusta Pudasjärvelle, ja sen jälkeen kasvu on ollut tasaista. 1990-luvun lopulla kiristynyt kilpailu Pohjois-Suomessa sai yrityksen miettimään toiminta-alueen laajentamista etelään ja uusi asema Tuusulaan valmistuikin 1997. Tätä nykyään yritys toimii 25 paikkakunnalla toimittaen valmisbetonia asiakkaiden tarpeeseen.

Huippumodernissa tuotantolaitoksessamme Hollolassa valmistetaan betoniputkia sekä korkeita ja isoja kaivoja. Yhdessä pienten kaivonrenkaiden, pylväsjalustojen ja betonipainojen valmistamiseen erikoistuneen Kokkolan tehtaan kanssa Hollola muodostaa ainutlaatuisen tuote- ja palvelukokonaisuuden.
Toimenkuva
Etsimme nyt Ruskon Betonin Hollolan tehtaalle työtä pelkäämätöntä betonityöntekijää. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, jos sinulta löytyy reipas asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Asiakkaamme kouluttaa sinut tehtävään. Työtehtävät ovat pääasiassa erilaiset betonituotteiden valmistuksen parissa. Tässä paikassa hyvällä tekijälle töitä on pidemmäksi aikaa. Työ on fyysistä.
Odotamme sinulta
Sinun tulee olla halukas oppimaan uutta sekä sinulta tulee löytyä reipas asenne työntekoon. Huomioithan että oma auto on lähes välttämätön työmatkan vuoksi.
Koulutus ja työkokemus
Työkokemus teollisuudesta sekä trukinajotaito katsotaan ehdottomasti eduksi.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus soita puh. 03 873 200. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV. Huom. Tiedustelut tästä paikasta vain Varamiespalvelu Lahden toimistolta!
Kesto
3-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.