(Poistunut julkaisusta)

Betonityöntekijä koulutettavaksi
Ruskon Betoni Etelä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019
Ruskon Betoni Etelä Oy
Ruskon Betoni Etelä on kotimainen betonialan perheyritys, jonka toimialoina ovat valmisbetoni ja infratuotteet. Kuulumme Ruskon Betoni -konserniin, joka on Suomen toiseksi suurin valmisbetonin toimittaja. Tehtaamme ovat alan uusimpia ja perustamme toimintamme tinkimättömälle laadulle ja joustavalle asiakaspalvelulle. Tavoitteenamme on kehittyä edelleen eteenpäin hyödyntäen uusinta tekniikka ja kehittää sitä kautta myös betonialaa Suomessa.
Toimenkuva
Etsimme nyt Ruskon Betonin Hollolan tehtaalle työtä pelkäämätöntä betonityöntekijää. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, jos sinulta löytyy reipas asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Asiakkaamme kouluttaa sinut tehtävään. Työtehtävät ovat pääasiassa erilaiset betonituotteiden valmistuksen parissa. Tässä paikassa on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Työ on fyysistä.
Odotamme sinulta
Sinun tulee olla halukas oppimaan uutta sekä sinulta tulee löytyä reipas asenne työntekoon. Huomioithan että oma auto on lähes välttämätön työmatkan vuoksi.
Koulutus ja työkokemus
Työkokemus teollisuudesta sekä trukinajotaito katsotaan ehdottomasti eduksi.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus soita puh. 03 873 200. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV. Huom. Tiedustelut tästä paikasta vain Varamiespalvelu Lahden toimistolta!
Kesto
6-12/kk mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.09.2019 mennessä.