(Poistunut julkaisusta)

Betonityöntekijä, Heinola-Lahti
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme betonityöntekijöitä loppuvuoden kattavaan määräaikaiseen työsuhteeseen Heinolan ja Lahden alueen eri toimipisteisiin.

Työ on kokoaikaista, kahdessa vuorossa tehtävää työtä. Määräajan aikana työn muuttuminen 3-vuorotyöksi on mahdollista. Työtehtäviin kuuluu betonielementtien valmistukseen kuuluvat työt kuten muottityöt, raudoitus, hionta ja liippaus.

Työ vaatii hyvän fyysisen peruskunnon. Muita tarvittavia ominaisuuksia ovat hyvä asenne, työmoraali ja luotettavuus. Eduksi katsotaan rakennusalan töiden yleisosaaminen tai työhön liittyvä alan koulutus. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi.

Tällä hetkellä haetaan erityisesti muotintekotaitoista ja elementtikuvien lukutaitoista henkilöä, joka voi aloittaa työt mielellään ma 9.7.2018 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Asiakkaamme tarjoaa työntekijöilleen viihtyisän työyhteisön kilpailukykyisellä palkalla. Työt tehdään ammattimaisella tehokkuudella työkavereita arvostaen. Asiakkaan tuotannon työntekijäryhmä on tällä hetkellä kaikkiaan n. 100 henkilön porukka.

Mikäli kiinnostuit ja osaamisesi vastaa edellä kuvattua, lähetä meille hakemuksesi heti www.sihti.fi -sivuston kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen, tatu.savolainen@adecco.fi .