(Poistunut julkaisusta)

Betonityönjohtaja Blominmäkeen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle

BETONITYÖNJOHTAJAA BLOMINMÄKEEN

”Haastavakin kohde saadaan yhteistyöllä valmiiksi.”

YIT on monipuolisten ja vaativien infraratkaisujen toteuttaja Suomessa, Skandinaviassa ja Baltian maissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Turvallinen työympäristö on meille tärkeä osa päivittäistä työtämme ja pyrimme aina olemaan askeleen edellä. Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita.

Etsimme Blominmäen jätevedenpuhdistamolle Espooseen ammattitaitoista ja motivoitunutta betonityönjohtajaa, joka osaa soveltaa osaamistaan monipuolisesti. Työnjohtajana olet avainasemassa töiden suunnitelmien mukaisessa toteuttamisessa ja laadukkaan lopputuloksen saavuttamisessa. Suunnittelet työvaiheita ja vastaat projektien taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta. Esimiestyöskentely on sinulle luontevaa ja johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa. 

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Päivittäisessä työssäsi ratkot luontevasti eteen tulevia haasteita, mutta kykenet silti ennakoimaan ja suunnittelemaan työsi. Olet sosiaalisesti lahjakas ja työt hoituvat mutkattomasti niin työkavereiden, asiakkaiden kuin alihankkijoidenkin kanssa. Työnjohtajana näytät esimerkkiä työskentelemällä laadukkaasti ja vastuullisesti, asettaen aina työturvallisuuden etusijalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus rakennusalalta sekä aikaisempaa kokemusta betonityönjohtajan tehtävistä. 1-luokan betonityönjohtajan pätevyys katsotaan eduksi.

Miksi YIT:lle?

Olemme alamme pieni jättiläinen, mutta kulttuurillamme on lämmin sydän. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Me uskomme, että yhdessä rakennamme parempaa.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä yksikönjohtaja Sami Kariin, puh. +358400157947. Tutustu tarkemmin hankkeeseen täällä! https://www.yit.fi/projektit/blominmaen-jatevedenpuhdistamo

Hae tehtävään 1.12.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!