(Poistunut julkaisusta)

Betonituotetyöntekijöitä Nummelaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2017
Toimenkuva
Etsimme Nummelaan asiakkaallemme Parmalle betonituotetyöntekijöitä loppukesäksi ja syksyksi. Työnkuva koostuu mm. betonin valamisesta ja siihen liittyvistä työvaiheista, kuten muottityö, raudoitus, betonointi ja jälkityöt. Voit olla alasta kiinnostunut reipas ja innokas uusi tekijä tai jo kokeneempi betonialan ammattilainen. Työtehtävät jakautuvat osaamisen mukaan ja palkkaus määräytyy rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Kyseessä on lähtökohtaisesti päivätyö, joskin vuorotyöt eivät ole poissuljettu mahdollisuus. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat tarpeen mukaan.
Odotamme sinulta
Odotamme että sinulla on aito halu ja kyky työskennellä rakennustuoteteollisuuden parissa. Kaikki rakennusalaan liittyvä aiempi työkokemus ja/tai koulutus tuo merkittävää lisäetua, vaikkei olekaan täysin välttämätöntä. Lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää ammattimaista otetta työhön sekä hyviä ryhmätyötaitoja.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvakorttia. Tarvittaessa voimme avustaa sen hankinnassa.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia rakennustuoteteollisuuden ammattilaiseksi arvostetun työnantajan palveluksessa tai vaihtoehtoisesti kehittää jo aiempaa alan osaamistasi ammattitaitoisessa, motivoivassa työympäristössä.

Hae heti oheisen linkin kautta, haastattelemme jatkuvasti. Huolellisesti täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Kesän aikana emme valitettavasti vastaa puhelintiedusteluihin, joten mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen lohja@vmp.fi.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, lohja@vmp.fi, 040 307 5400
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2017 mennessä.