Betonituotetyöntekijä
Lakka Rakennustuotteet, Jalasjärven tehdas

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Oletko reipas ja työtä pelkäämätön tuotannon työntekijä? Tässä olisi työtä syksyksi Jalasjärvellä!

Lakan Betoni Oy on kotimainen vuonna 1965 perustettu perheyritys. Lakan Betoni tuottaa kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.lakka.fi.

Haemme nyt yhteistyössä Lakan Betoni Oy:n kanssa betonituote työntekijää Jalasjärvellä sijaitsevaan tuotantolaitokseen. Vuokratyösuhde on kokoaikainen ja työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille. Kyseessä on keskeytyvä 3-vuorotyö. Työtä on tarjolla nyt aluksi syyskauden ajaksi, mutta tässä on mahdollisuus jatkoon ja siirtyminen yrityksen omillekin kirjoille. Palkkaus työssä Rakennsutuoteteollisuuden TES mukaisesti.

Työtehtäviisi kuluvat PC-ohjattujen tuotantokoneiden valvonta sekä avustavat työtehtävät varastolla. Hyötyä tässä työssä on esimerkiksi rakennusalan, automaation tai betonialan ammatillinen koulutus tai työkokemus. Sähköisten ohjauslaitteiden käyttökokemus on myös hyödyksi. Trukki- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi.

Hakijalta toivomme
-Reipasta ja oma-aloitteista työotetta
-Tiimityötaitoja
-Joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta

Klikkaa tästä itsesi hakuun www.adecco.fi, hakuaika päättyy 8.8.2021, mutta käsittelemme hakua jo hakuajan kuluessa. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.
Kaikkiin tiedusteluihin vastaa Adecco Vaasan henkilöstökonsulttimme; Minna Nummelin, p. 040 357 2654 (Ma-Pe 9-15.00), minna.nummelin@adecco.fi.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477895
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Jalasjärvi