(Poistunut julkaisusta)

Betonituotetyöntekijä
Lakan Betoni Oy / Jalasjärven tehdas

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Oletko työtä pelkäämätön ja reippaalla asenteella varustettu henkilö, vailla työpaikkaa kevääksi ja kesäksi? Tässä sinulla on mahdollisuus päästä kartuttamaan kokemustasi teollisuusympäristöön.

Lakan Betoni Oy on kotimainen vuonna 1965 perustettu perheyritys. Lakan Betoni tuottaa kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.lakka.fi.

Yhteistyössä Lakan Betoni Oy:n kanssa haemme betonityöntekijää Jalasjärvellä sijaitsevaan tuotantolaitokseen. Työsuhde on kokoaikainen, ja solmitaan työntekijän ja Adeccon välille. Työtä on tarjolla määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuusta alkaen kuitenkin 30.7.2021 asti. Kyseessä on keskeytyvä 3- vuorotyö.

Työtehtäviisi kuluvat PC ohjattujen tuotantokoneiden valvonta sekä avustavat työtehtävät varastolla. Trukki- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta oma aloitteisuutta, vastuullisuutta ja reipasta asennetta. Hyötyä työssä on esimerkiksi rakennusalan, automaation tai betonialan ammatillinen koulutus tai työkokemus. Sähköisten ohjauslaitteiden käyttökokemus on myös hyödyksi.

Klikkaa tästä itsesi hakuun www.adecco.fi, hakuaika päättyy 28.2.2021, mutta käsittelemme hakua jo hakuajan kuluessa. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Kaikkiin tiedusteluihin vastaa Adecco Vaasan henkilöstökonsulttimme; Minna Nummelin, p. 040 357 2654, (keskiviikkoisin 13-15.00) minna.nummelin@adecco.fi.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.