(Poistunut julkaisusta)

Betonituotetyöntekijä (osa-aikainen), Hollola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Etsimme kiireisesti asiakkaallemme OSA-AIKAISTA BETONITUOTETYÖNTEKIJÄÄ Hollolaan.

Työtehtävinäsi ovat erilaiset tuotannon tehtävät ontelolaatta puolella. Pääasiassa työskentelet varausten kanssa, eli betonin rei'ityksessä. Lisäksi työtehtävänäsi on valulinjojen jälkiputsaustyöt ja siltanosturin käyttäminen varastolla.

Työ on osa-aikatyötä noin 2-4 kertaa viikossa. Työ on alkuun määräaikainen kevään ajan, mutta tuotannosta ja työskentelystä riippuen työt voivat jatkua kesään.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalalta ja/tai betonialalta. Eduksi katsotaan, jos sinulla on trukilla, traktorilla tai bobcatilla ajo kokemusta. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja huolellista otetta työhön.

Edellytämme hyvää suomenkielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: rakennus, elementti, betoni, trukki, tuotanto