(Poistunut julkaisusta)

Betonituotekoneen käyttäjä Turkuun
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2020

Betonilaatta Oy on suomalainen vuonna 1939 perustettu perheyritys. Valmistamme Turussa kahdella tehtaallamme kymmeniä erilaisia kivi- ja laattamalleja. Kaikki tuotteet ovat sertifioituja. Betonilaatta Oy rakensi uuden tuotantolinjan vuoden 2020 alussa Sorvarinkadulle Turkuun. Betonilaatan liikevaihto on 5,7 M€ ja luottoluokka on AAA.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoon betonikivien tuotantokoneen käyttäjää. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä todellisen ammattimiehen oppiin ja tulla oman alasi asiantuntijaksi. Tuotantoprosessia tehdään IT-pöydällä, josta tuotantoa ohjataan ja vaihdetaan eri tuotanto-ohjelmia. Työhön kuuluu myös koneen sekä muottien pesu- ja puhdistustoimet sekä pienimuotoiset korjaustoimenpiteet. Työtä tehdään arkipäivisin liukuvasti klo 06:00-18:00 välillä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustan lähituntumassa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Tässä tehtävässä vaaditaan hyviä IT-taitoja, ymmärrystä hydrauliikasta sekä tuotannon sujuvuuden spekseistä. Olet työotteeltasi huolellinen ja tarkka työsi jäljestä. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä aidosti työtä pelkäämätön työote. Eli olet valmis iskemään kätesi kirjaimellisesti santaan etkä pelkää pölyä ja meteliä. Persoonaltasi olet joustava sekä ymmärrät sesonkityön vaikutukset työaikoihin. Etua tehtävään tuovat työturvakortti ja hitsaustaito.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ympäristöystävällisten ja laadukkaiden tuotteiden tekijänä, josta voit olla ylpeä. Saat myös perehdytyksen tehtävään alan huipputekijältä sekä mahdollisuuden vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli tämä työ kiinnostaa, laita hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään, niin otan yhteyttä haastattelukutsun merkeissä.