Betonituotekoneen käyttäjä saa paikan
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020
Vuonna 1939 perustettu Betonilaatta Oy on suomalainen perheyritys. Betonilaatta Oy on betonituotteiden valmistaja ja asennusurakoitsija. Yritys valmistaa Turussa kahdella tehtaallaan laattoja, piha-, reuna- ja muurikiviä. Myös muut betonituotteet mm. polkupyörätelineet, valu- ja muottiharkot sekä vesikourut kuuluvat Betonilaatta Oy:n laajaan valikoimaan Betonilaatan kokenut henkilökunta tarjoaa asiakkailleen hyvää palvelua nopeasti ja joustavasti.  

Etsimme nyt kasvavaan joukkoon betonikivien tuotantokoneen käyttäjää. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä todellisen ammattimiehen oppiin ja tulla oman alasi asiantuntijaksi. Tuotantoprosessia tehdään IT-pöydällä, josta tuotantoa ohjataan ja vaihdetaan eri tuotanto-ohjelmia. Työhön kuuluu myös koneen sekä muottien pesu- ja puhdistustoimet sekä pienimuotoiset korjaustoimenpiteet. Työtä tehdään arkipäivisin liukuvasti klo 06:00-18:00 välillä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustan lähituntumassa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Tässä tehtävässä vaaditaan hyviä IT-taitoja, ymmärrystä hydrauliikasta sekä tuotannon sujuvuuden spekseistä. Olet työotteeltasi huolellinen ja tarkka työsi jäljestä. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä aidosti työtä pelkäämätön työote. Eli olet valmis iskemään kätesi kirjaimellisesti santaan etkä pelkää pölyä ja meteliä. Persoonaltasi olet joustava sekä ymmärrät sesonkityön vaikutukset työaikoihin. Etua tehtävään tuovat työturvakortti ja hitsaustaito.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ympäristöystävällisten ja laadukkaiden tuotteiden tekijänä, josta voit olla ylpeä. Saat myös perehdytyksen tehtävään alan huipputekijältä. Mikäli tämä työ kiinnostaa, laita hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään, niin otan yhteyttä haastattelukutsun merkeissä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1371954
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku