Betonitestaaja, fysikaalinen testaustiimi
Eurofins Expert Services Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Haemme betonitestaajaa fysikaaliseen testaustiimiin Espoon Otaniemen tutkimusyksikköön. Pääasiallisena työtehtävänä vastaat huokosjakotestauksesta, lisäksi tehtävään kuuluu muun muassa monipuolisia kiviainestestejä ja laattakokeita. Työ on ajoittain fyysistä ja työskentelet kemikaalien parissa. Aiempi kokemus kyseisistä tehtävistä ja tuntemus alasta katsotaan eduksi. Perehdytämme tehtävään.

Työ huokosjakotestauksessa on luonteeltaan tutkivaa ja vuorovaikutteista yhdessä asiantuntijoiden kanssa, joten tehtävä vaatii pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta, atk-taitoja ja halua oppia ja kehittyä. Hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot ovat oleellisia. Kivi-/betonintyöstölaitteiden kanssa tulee myös pystyä toimimaan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen laitteisiin/koneisiin. Analyyttinen ja oma-aloitteinen ote työhön auttaa tehtävässä onnistumisessa.

 

Pätevyydet

Hakemallamme henkilöllä on taustaa rakennus-/betonialalta tai laboratoriotyöskentelystä.

Tässä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi ja tutustumaan ainutlaatuisiin testausmenetelmiin. Sinulla on myös loistava mahdollisuus laajentaa osaamistasi eri testausaloilla.

Tarjoamme tehtävän vaatimustasoon mitoitetun palkkauksen, puhelinedun, kulttuuri- ja liikuntaedun, tuetun lounasruokailun sekä ammattitaitoiset kollegat ja työympäristön.

Lisätietoja
Lisätietoja tehtävästä antaa Leo Korhonen, LeoKorhonen@eurofins.fi

Hakuaika
Kerro meille itsestäsi! Odotamme hakemustasi 8.12.2021 saakka.

 

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 50 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2020 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 5,4 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot