(Poistunut julkaisusta)

Betoniteollisuuden tuotantotyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme tuotantotyöntekijää haastaviin ja mielenkiintoisiin betonituoteteollisuuden tehtäviin. Mikäli tavoitteenasi on kerryttää lisäkokemusta tutulta alalta tai olet muuten vain kiinnostunut rakennustuoteteollisuuden tarjoamista mahdollisuuksista, tämä ilmoitus on sinua varten.

Työskentelet asiakasyrityksemme betoniasemalla Helsingissä pääsääntöisesti päivävuorossa, työnkuvaasi kuuluu mm. laadunvalvontaa, betonin valmistusta ja yleisiä betoniaseman huoltotöitä. Pääset tutustumaan monipuolisesti betoniaseman erilaisiin tehtäviin. Tehtävään valittu koulutetaan täysin asiakasyrityksemme toimesta, monipuoliseen työnkuvaan. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin ma-pe, alkaen klo. 7.00, toivomme valmiutta myös muihin vuoroihin. Työtä tehdään asiakkaamme betoniasemalla, pk-seudulla. Työssä hyvin pärjäävällä on myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen, työsuhde solmitaan alustavasti vuoden loppuun.

Työtehtävissä onnistuaksesi toivomme:

  • perus tietoteknisiä taitoja
  • joustavuutta vuorojen suhteen
  • sujuvaa suomen kielen osaamista
  • halua oppia uutta ja laajentaa omaa osaamista
  • aiempi kokemus betonin parissa työskentelystä tai rakennusalasta nähdään eduksi, muttei ole välttämätöntä

Asiakasyrityksemme tarjoaa työpaikan valtakunnallisesti tunnetussa yrityksessä, laajan ja haasteellisen työnkuvan, sekä energisen työporukan. Pääset kehittämään taitojasi monipuolisesti ja opit käytännönläheisesti rakennustuoteteollisuuden tuotannosta.

Mikäli tunnistit itsesi hakemuksesta, laita rohkeasti hakemus tai kysy lisätietoja Kim Toivoselta, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.