(Poistunut julkaisusta)

Betoniteollisuuden tarjouslaskija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme Asiakkaallemme tarjouslaskijaa Betonielementtitehtaalle Lammille. Asiakkaamme on vuodesta 1994 asti valmistanut erilaisia rakentamiseen liittyviä, laadukkaita betonituotteita. Yritys valmistaa elementteinä mm. anturat, sokkelit, pilarit, seinä- ja väliseinä- ja laattaelementit. Myös muita elementtejä valmistetaan asiakkaiden toiveesta. Työmaiden asennukset kuuluvat myös yrityksen toimenkuvaan.

Työtehtävä sisältää laskentaa, myyntiä, tavaran hankintaa ja työnjohdollista vastuuta. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulisi olla Rakennusmestarin- tai insinöörin koulutuspohja ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Mutta myös vastavalmistuneet alan ammattilaiset huomioidaan haussa.

Työntekijälle tarjoamme mukavan ja joustavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hakijalla on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Jos koet olevasi betonirakentamisen ammattilainen tai alasta kiinnostunut rakennusalan taitaja, niin laita hakemus heti www.sihti.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.