(Poistunut julkaisusta)

Betoniteollisuuden ammattilaisia
Lujabetoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Työtehtävän kuvaus

Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Investoimme vuoden 2018 aikana Suomen suurimpaan betonielementtitehtaaseen Järvenpäässä ja rekrytoinnit eri tehtäviin ovat käynnissä juuri nyt!

Tällä hetkellä etsimme työntekijöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

-TYÖNJOHTAJA
-TUOTANNONSUUNNITTELIJA
-ELEMENTTITYÖNTEKIJÄ
-KIRVESMIES
-RAUDOITTAJA
-KUNNOSSAPITOASENTAJA
-NOSTURINKULJETTAJA
-PROSESSINHOITAJA

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Katso avoimet Lujabetonin paikat StaffPointin sivuilta ja täytä hakemuksesi Sinua kiinnostaviin tehtäviin.

Avoimet paikkailmoitukset löydät suoraan tästä linkistä: https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat?search=lujabetoni

Tartu tilaisuuteen ja lähde mukaan uuden tehdasyksikön mielenkiintoisiin työtehtäviin!

Edellytämme sinulta

  • Tehtäväkohtaisen sisällön löydät eri paikkailmoitusten kuvauksesta.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Täytä hakemuksesi StaffPointin sivujen kautta. Lujabetonin avoimet paikkailmoitukset löydät tästä linkistä: https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat?search=lujabetoni

Haku päättyy 15.10.2018

Yhteystiedot

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi