(Poistunut julkaisusta)

Betonirakenteiden suunnittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Haemme Seinäjoelle

BETONIRAKENTEIDEN SUUNNITTELIJAA

Haemme kokenutta betonirakenteiden suunnittelijaa uudisrakennuspuolelle. Projektit ovat pääasiassa erikokoisia asuin-, liike- ja teollisuusrakennus kohteita ja rakenteiden materiaalina on betoni.

Osallistut suunnittelu- ja asiantuntijaprojekteihin asiakkaan luottohenkilönä ja osana projektiryhmää. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Kokeneena rakennesuunnittelijana sinulla on tärkeä rooli auttaa asiakasta löytämään hänelle sopivia ratkaisuja ja palvelukokonaisuuksia. Vaikka työsi on itsenäistä ja vastuullista, et ole yksin - toimimme tiiviissä yhteistyössä toistemme kanssa ja työssäsi sinulla on lähiesimiehen ja asiantuntijoiden tuki niin hallinnollisissa kuin teknisissäkin asioissa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • vähintään 2 vuoden kokemus rakennesuunnittelutehtävistä
  • Tekla-osaaminen on olennaista
  • edellytetään kokemusta betonirakenteista
  • statiikkaosaaminen katsotaan eduksi
  • soveltuva koulutustausta on RI
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, pystyt toimimaan sekä asiakkaiden että kollegoiden kanssa tehokkaasti ja viet itsenäisesti asioita eteenpäin.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 31.8.2019 mennessä.