(Poistunut julkaisusta)

Betonipumppuautonkuljettaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsimme asiakkaallemme betonipumppuautonkuljettajaa Turun seudulle. 

Toivomme aikaisempaa kokemusta betonipumppuautoista, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä työhön koulutetaan. Kuitenkin aikaisempi kokemus erilaisista pumpuista auttaa oppimaan työn nopeammin. 

Asiakkaamme betoniasema sijaitsee Turussa, josta ajot aina lähtevät aamuisin. Työpäiväsi koostuu pääasiallisesti Turun seudulle sijoittuvista valuista ja kuljetuksista. Sinulla tulee kuitenkin olla valmius tarvittaessa lähteä Turun alueen ulkopuolellekin.

Jos sinulta löytyy reipasta asennetta sekä hyvä työmotivaatio etkä pelkää liata käsiäsi, olet etsimämme henkilö! Sinulla tulee myös olla voimassaoleva kuljettajan ammattipätevyys, C-kortti sekä työturvallisuuskortti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokopäivätyö ja töitä on tiedossa hyvälle tekijälle pitkäksi aikaa. Päivät voivat välillä venyä, joten toivomme sinulta joustavuutta työvuorojen suhteen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus sivujemme kautta!

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi