Betonipumppareita
Swerock Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 17 000 henkeä, joista Suomessa yli 2000 henkilöä. Peab-konsernin liikevaihto on 5.3 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

 

Swerock on osa Peab-konsernia. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimpia materiaalin ja palveluiden toimittajia rakennus- ja maanrakennusalalla. Tarjontaamme kuuluu Suomessa betonin, soran ja kalliomurskeen valmistus ja myynti sekä avolouhinta. Swerock työllistää Suomessa n. 340 henkilöä.

Haemme nyt yritykseemme ”betonipumppareita”

vakituisiin työsuhteisiin. Swerockilla on betoniliiketoimintaa Länsi-Suomen, Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Betonitehtaamme sijaitsevat Helsingissä, Lapualla, Liedossa, Lohjalla, Kirkkonummella, Naantalissa, Salossa, Tampereella, Vaasassa ja Ylöjärvellä.

Sinulta odotamme mielellään aiempaa kokemusta betonipumppaamisesta. Olet käynyt direktiivipäivät ja takataskustasi löytyy työturvallisuuskortti. C-luokan ajokortti on edellytyksenä työn suorittamiselle.

Sinulla on aikaansaava ja huolellinen työote. Olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme vastuullisten tehtävien ja viihtyisän työyhteisön lisäksi hyvät kulttuuri- ja liikuntaedut ja kattavat työterveyspalvelut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä – jätäthän siis hakemuksesi ja ansioluettelosi pikimmiten osoitteeseen tyopaikat@swerock.com. Ilmoitathan hakemuksessasi myös, millä alueella olisit valmis työskentelemään.    

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Toni Skyttä, p. 044 0114 029, toni.skytta@swerock.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499160
  • Tehtäväalue: Raskas teollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Avoin
  • Lisätietoja antaa: toni.skytta@swerock.fi