(Poistunut julkaisusta)

Betonipintojen paikkaaja / Sementtityöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Onko sinulla kokemusta betoniseinien, pilareiden sekä palkkien paikkauksesta? Tunnetko työssä käytettävät laastit kuin omat taskusi? Haluatko töihin NOPEALLA AIKATAULULLA?

Jos vastasit kaikkiin kolmeen kohtaan KYLLÄ, kannattaa tämä sinun lukea loppuun. Asiakkaamme Vaasasta etsii työmaalleen 2-4 kuukaudeksi betonipintojen paikkaajaa/sementtityöntekijää. Työn kuvaan kuuluu mm. paikata virheet betonipinnoissa pääosin käsityönä, hioa betonia sekä tehdä tasoitus- ja rappaustöitä. Työssä voit myös korjata ja paikata esimerkiksi betoniportaita. Työ vaatii tarkkuutta ja laadullisesti hyvää lopputulosta.

Työ tehdään itsenäisesti, joten kokemus vastaavanlaisesta työstä vaaditaan. Lisäksi voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työn saamiselle. Palkkaus riippuu valittavan henkilön aikaisemmasta osaamisesta ja kokemuksesta. Työt alkavat mahdollisimman nopeasti, heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topias Kallio numerosta 050 324 1165 arkisin kello 08:00-16:00.

"Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!"

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti