(Poistunut julkaisusta)

Betonimylläri
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme BETONIMYLLÄRIÄ kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut betonielementtien pystysaumaustyöhön, ontelosaumauksiin sekä raudoitus – ja muotitustöihin.

Etsimällämme työntekijällä on jo jonkin verran kokemusta rakennusalalta ja ennen kaikkea halua ja asennetta oppia tähän työtehtävään. Ei siis tarvitse olla valmista osaamista itse saumaustyöhön; siihen saa koulutuksen. Työ on  kovaa fyysistä työtä, joten asenteen ja fysiikan pitää olla kunnossa. (fyysisyys helpottaa, kun työn oppii ja tekniikka kehittyy)

Työtä tehdään kolmen hengen tiimeissä, joista yksi saumaa, toinen liippaa eli loppuviimeistelee ja kolmas hoitaa pumppua eli pitää huolen, että itse saumausmassa on kuten pitää. Tiimityö on tärkeässä asemassa ja tästä syystä tulisi olla hyvin muiden kanssa toimeentuleva henkilö ja yhteen hiileen puhaltava. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Palkkaus menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan ja aiempi osaaminen sekä ammattitaito otetaan huomioon. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Soita ja sovi haastattelusta!  Toni Asikainen 050 4707377


Laitathan työhakemuksesi myös sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.