(Poistunut julkaisusta)

Betonimylläri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme asiakkaallemme Betonimylläriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu betonin valmistuprosessi ja sen eri vaiheet.

Toivomme kokemusta betonin kanssa toimimisesta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Laborantin tutkinto katsotaan eduksi. Toivomme tekijältä tarkkuutta, luotettavuutta ja kykyä priorisoida asioita. Olet hyvät tiimipelaaja, mutta pärjäät myös itsenäisessä tehtävässä.

Tarjoamme työtä osaavassa porukassa ja tässä tehtävässä on myös mahdollisuus pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Matti Niskanen puh 040 570 5917, olli-matti.niskanen(a)adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.