(Poistunut julkaisusta)

Betonimylläri/ Laborantti Rekrykoulutus
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Kouluttaudu suoraan töihin! Hämeen TE-toimisto järjestää yhteistyössä Amikon ja Tampereen Aikuiskoulutus keskuksen kanssa rekrykoulutukseen, jossa koulutetaan betonimylläreitä/laborantteja Betset-yhtiöiden seitsemälle eri elementtitehtaalle. Koulutukseen sisältyy teoriaopetusta sekä työssäoppimista. Teoriaopetus toteutetaan Tampereella. Työssäoppiminen suoritetaan jollakin seuraavista paikkakunnista: Helsinki, Nurmijärvi, Nummela/Vihti, Vierumäki, Mikkeli, Hämeenlinna ja Kyyjärvi.

Betset Oy on yksi Suomen suurimpia yksityisiä betonialan yrityksiä, jonka osaaminen pohjautuu yli 60 vuoden kokemukseen betoniteollisuuden ammattilaisena. Betset-yhtiöt koostuvat seitsemästä eri paikkakunnalla toimivasta tulosyksiköstä. Työmäärän lisääntyessä yritys hakee palvelukseensa reippaita, oppimishaluisia ja itsenäiseen työskentelyyn pystyviä betonimylläreitä.

Hakijoilta odotamme:

- motivaatiota työllistyä rakennusalalle. Aiempi alan koulutustausta tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oma innokkuutesi!

- työhön tarttuvaa, reipasta asennetta

- sitoutumista koulutukseen ja aitoa halua työllistyä alalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tarjoamme kattavan koulutuksen alalle, pitkäaikaisen ja vakaan työsuhteen vakavaraisessa perheyhtiössä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Esivalinta koulutukseen tehdään hakemusten perusteella, joten täytä ja perustele hakemuksesi huolellisesti.

Lisätiedot

Koulutukseen voivat hakea työttömät tai työttömyysuhanalaiset tehtävästä tai alasta kiinnostuneet. Myös alanvaihtajat ja työssä olevat voivat hakea koulutuspaikkaa.

Työntekijät palkataan aluksi vuokratyösuhteella Amikon kautta, jonka jälkeen työntekijän on mahdollista vakinaistua Betset-yhtiöille.

Koulutus kestää 4kk. Jätäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 4.11., käymme hakemukset läpi, ja teemme esivalinnan niiden perusteella viikolla 45. Täytä hakemus huolella, sillä se on samalla työpaikkahakemuksesi avoimiin työpaikkoihimme, mikäli tällä kertaa valintamme koulutukseen ei kohdistu sinuun. Kiinnitä erityistä huomiota perusteluihin ja oman motivaatiosi kuvaamiseen!

Katso vielä video Betsetillä työskentelystä tästä: https://drive.google.com/file/d/1NNNKPE3PJXQzqcOTJ7ARMCqbr9Q7crBu/view?usp=sharing

Lisätietoja työstä antaa Amikolta Kata Laurila, kata.laurila@amiko.fi, 040 018 4371

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa TAKK:lta Marko Uusitalo, marko.uusitalo@takk.fi