(Poistunut julkaisusta)

Betonimylläri - Jämsä, Jyväskylä, Tampere
SiriusPro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
SiriusPro Oy on perustettu vuonna 1980, toimialana asunto- ja teollisuusrakentaminen. Toimimme laajasti Länsi-, Keski- ja Etelä-Suomen alueella.
Etsimme nyt SiriusPro:lle, Betoni-Sampolle valmisbetoni- ja elementtitehtaalle Jämsään betonimylläriä. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa.  Betonimyllärinä toimenkuvaasi kuuluu betonin valmistus ja prosessin eri vaiheista huolehtiminen. Työhön kuuluu myös laadunvarmistuksen tehtävät. 

Toivomme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan tai laborantin koulutus tai vaihtoehtoisesti aikaisempaa työkokemusta betonin valmistukseen liittyvistä tehtävistä. Kiinnostus ja halu juuri tämän tyyppisiin tehtäviin ratkaisevat ja koulutamme sinut tarvittavilta osin tehtävään.
Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa saat osaksesi laajasti vastuuta. Yleisten henkilöstöetujen (mm. virikesetelit) lisäksi tarjoamme sitoutuneelle ja osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työpaikan matalahierarkkisessa organisaatiossa. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi