(Poistunut julkaisusta)

Betonimylläri Hankoon ja Tammisaareen - Santalan Betoni Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018Työn kuvaus:
   
Etsimme Santalan Betoni Oy:lle betonimylläriä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Valittu henkilö tulee toimimaan betoniaseman hoitajana ja työt ovat monipuolisia, vaihtelevia ja vastuullisia. Työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden tilausten vastaanotto ja aikataulutus, betonin valmistus niin tilausten mukaisesti kuin suoraan elementtitehtaalle sekä betonin laadun testaukset. Työ on päivätyötä, mutta yksittäiset päivät saattavat joskus venyä tilausmääristä riippuen.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta betonimyllärin tehtävistä, myllärilaborantin pätevyyksiä sekä ennen kaikkea hyvää asennetta, motivaatiota ja aitoa halua tehtävää kohtaan. Työtä tehdään sekä Hangon että Tammisaaren tehtailla, joten ajokortti on välttämätön.
Persoonana olet järjestelmällinen, suunnitelmallinen ja joustava sekä omaat reippaan ja tehokkaan otteen työhön. Olet myös asiakaspalveluhenkinen ja kykenet yhteistyöhön niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaiden kanssa.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa työympäristössä. Suoritamme haastatteluja jo hakuaikana, joten hae tehtävää pian kotisivujemme kautta. Lisätietoja antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Mylläri / betoniaseman hoitaja


Sijainti:  HANKO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja