Betonilaborantti
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa.

Yritys on puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihto on 156 miljoonaa euroa ja yrityksellä työskentelee lähes 800 betoniammattilaista. Lujabetonilla on elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehtaita 23 Suomessa ja kolme Ruotsissa. Lisäksi Lujabetoni toimii yhteisyritysten kautta Venäjän valmisbetoniliiketoiminnassa sekä Ruotsin elementtiteollisuudessa yhteensä kahdeksalla tehtaalla.

Haemme nyt asiakkaallemme Pennalan toimipisteeseen betonilaboranttia.

Arvostamme oma-aloitteista, aikaansaavaa ja vastuullista työskentelytapaa. Eduksi katsomme betonitehtaan valmistusprosessin tuntemisen sekä betonilaborantin pätevyyden.

Työssäsi käyt tekemässä laadunvalvontaa työmailla, joten sinulla tulee olla b-ajokortti. Työturvallisuuskortti sekä tieturvakortti ovat myös välttämättömiä.

Tarjoamme ammattitaitoasi vastaavia haastavia ja monipuolisia työtehtäviä osaavan ja hyvähenkisen tiimin kanssa sekä työpanostustasi vastaavan palkan.

Työ on kokopäivätyötä. Työsuhde on kestää 2019 vuoden loppuun ja oikean henkilön osuessa kohdalle työsuhde jatkuu mahdollisesti pidempäänkin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti verkkosivuillamme www.amiko.fi. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252701
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti