(Poistunut julkaisusta)

Betonielementtityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Etsimme BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÖITÄ asiakasyrityksellemme Ouluun.

Työnkuvasi tulee olemaan betonielementtitehtaalla valu- ja raudoitustöiden parissa. Elementtituotannossa tuotantoon ja palveluun kuuluvat mm. kerros- ja omakotitalot, hallit, väestönsuojat, sillat, tukimuurit, kuljetukset ja asennuspalveluiden välitys. Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtävä sopii niin aloittelevalle työntekijälle kuin alan kokeneelle ammattilaisellekin. 

Toivomme hakijalla olevan työkokemusta rakennus- tai teollisuuden parista sekä hyvää fyysistä kuntoa ja halua oppia ja kehittyä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta betonielementtien teosta tai valu- ja raudoitustöistä, mutta työssä pärjää ilman aikaisempaa kokemustakin, sillä työtehtävään perehdytetään.

Tarjoamme sinulle

- Työskentelyn kotimaisessa yrityksessä, joka toimii ympäri Suomen
- Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- Varman palkanmaksun joka toinen perjantai
- Hyvät työvaatteet

Töiden aloitusajankohdasta ja kestosta sovitaan erikseen, mutta työntekijällä on osaamisen näytön myötä mahdollisuus myös edetä urallaan ja saada itselleen pitkäaikainen työpaikka. Töitä tehdään arkisin klo. 7.00-15.30 välillä.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä: Jennika Pasula, jennika.pasula@personalhuset.fi / 0504097304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä